Özgür Özel sert tepki göstermişti… Kılıçdaroğlu’nun avukatından yanıt geldi!

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik “Kurultay tertemiz, kimse lekeleyemez” açıklamasının CHP lideri Özgür Özel tarafından yalanlandığını söylemişti.

Özel ise Celal Çelik’in bu açıklamasına karşılık, “Teyit edilmesi gereken iddialarla kamuoyunu yanıltmaya çalışan bir tavrın doğru olmadığını” belirtmiş ve şu sözlerle tepki göstermişti:

“Yaptığımız görüşmede Ekrem Başkan, bu ifadelerin bir saygısızlık olduğunu ve bu sözlerin Kemal Bey tarafından kendisi tarafından söylendiği notunu bizzat iletti.”

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik ise sosyal medya hesabından isim vermeden Özel’e yanıt verdi. Çelik şunları yazdı:

“1-) Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden kişinin Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı yapılmasında,

2-) Sayın Genel Başkanımıza her fırsatta hakaret eden belediye başkanlarının ve siyasilerin cezalandırılması yerine affedilmesinde,

3-) Sayın Genel Başkanımıza hakaret ve küfür etmeleri için sosyal medyada trol çeteleri kurulmasında, youtuberların ve sözüm ona akademisyenlerin motive edilmesinde,

4-) Söylenmeyen sözlerin söylenmiş gibi gösterilmesinde,

sorun görmeyip, doğruları cesaretle açıklanmasında sorun görülmesi anlaşılır değildir…

Sayın Genel Başkanımız; suikastlerin, linçlerin ve ölüm tehditlerinin tam ortasında hak ve halk için siyaset yapan bir liderdir.

Bizler onun öğrencileriyiz, doğruyu söylemekten vazgeçmeyiz, tehditlere boyun eğmeyiz, partililiğimizi de sorgulatmayız…”

Related Posts

AKP’den ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye’yle ilgili insan hakları ihlalleri raporuna tepki

AKP’den ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Türkiye’yle ilgili insan hakları ihlalleri raporuna tepki

CHP’li Şahbaz’dan Murat Çalık için ‘cezaevinde kalabilir’ raporu veren Adli Tıp Kurumuna tepki

CHP’li Şahbaz, tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık hakkında Adli Tıp Kurumunun verdiği “cezaevinde kalabilir” raporunun tıp biliminin değil, iktidarın talimatlarının ürünü olduğunu söyledi.

Bıçaklanarak öldürülen Hakan’ın ailesine tehdit mesajı

Ankara’da kız kardeşini taciz eden 14 ve 17 yaşındaki iki çocuğa karşı çıkan dükkanında basılıp defalarca bıçaklanarak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Hakan Çakır’ın babası kendisine gönderilen tehdit mesajlarını paylaştı.

Romulo Cardoso Göztepe’ye Veda Etti

Brezilyalı golcü Romulo, Göztepe’ye veda ederek RB Leipzig’e transfer oldu. Taraftarlara teşekkür etti.

Erzurum’da Trafik Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Erzurum’da park halindeki tıra çarpan otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki Burak K. yaşamını yitirdi.

1999 Gölcük depreminin izleri: Batık şehrin son hali

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde denizin altında kalan “batık şehrin” son durumu, 26 yıl sonra görüntülendi.