Meteorolojiden fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Akdeniz’in Batısında Fırtına Uyarısı Yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’in batısında fırtına uyarısında bulundu. Yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden esecek olan rüzgarın 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde olması bekleniyor. Fırtınanın yarın sabah saatlerine kadar etkisini sürdürmesi öngörülüyor.

Related Posts

Rusya’nın cesedini teslim ettiği gazetecinin beyni ve gözleri çıkarılmış!

Ukrayna basınına göre Rusya’da tutukluyken hayatını kaybeden gazeteci Viktoriia Roshchyna’nın vücudunda çok sayıda işkence izi vardı ve bazı iç organları eksikti.

“Rusya’nın cesedini teslim ettiği gazetecinin iç organları eksikti”

Ukrayna basınına göre Rusya’da tutukluyken hayatını kaybeden gazeteci Viktoriia Roshchyna’nın vücudunda çok sayıda işkence izi vardı ve bazı iç organları eksikti.

Samsun’da 49 yıl hapisle aranıyordu, Nevşehir’de yakalandı

Samsun’da 15 suç dosyasından toplam 49 yıl 1 ay hapisle aranan hükümlü, Nevşehir’de saklandığı evde yakalandı.

Samsun’da heyelan faciası | Akaryakıt müdürü gözaltında

Samsun’un Canik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen heyelanda baba ile 2 kızı hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken akaryakıt istasyonunun mesul müdürü gözaltına alındı.

Düğün salonunda depreme yakalanan kadın bayıldı

Elazığ’da meydana gelen ve yaklaşık beş saniye süren 4,9 büyüklüğündeki depreme düğün salonunda yakalanan bir kadın bayıldı.

Kocaeli’de derede ölü bulunan polis memuru toprağa verildi

Kartepe’de derede cansız bedeni bulunan polis memuru Emre Bakal, toprağa verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir