Kocaeli’de genç motosikletli saldırganlarca öldürüldü

Gebze’de Motosiklet Kasklı Şahıslar Tarafından Vahşice Öldürülen Genç

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, evinin önünde pusu kuran motosiklet kasklı 2 kişi tarafından çapraz ateşte öldürülen 26 yaşındaki genç, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Piri Reis Caddesi 25. Sokak’ta dün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Bayram Zunluoğlu adlı genç, arabasını park ederek evine gitmek üzere aracından indiği sırada pusu kuran şahıslar tarafından silahla çapraz ateşe tutuldu. Ağır yaralanan Zunluoğlu, olay yerinde kanlar içinde yerde kaldı ve şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı.

Olayı duyan mahalle sakinleri, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edilirken, Zunluoğlu hastaneye kaldırılarak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de incelemeye alındı.

Zunluoğlu’nun ailesi tarafından alınan cenazesi, bugün evinin önüne getirilerek helallik alınmak üzere merasim düzenlendi. Genç, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – KOCAELİ

Related Posts

Filipinler’in Metro Manila feci yangın! En az 1.000 kişi evsiz kaldı

Filipinler’in Metro Manila kentinde, düşük gelirli ve yoğun nüfuslu bir mahallede 2 Temmuz sabahının erken saatlerinde çıkan büyük bir yangın, birçok evi küle çevirdi.

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Lancet: ABD’nin dış yardım kesintileri 14 milyon ölüme yol açabilir

Sol ve sosyalist partilerden ‘Leman’ açıklaması: ‘Cumhuriyet düşmanlarına bu ülkenin aydınlık insanları pabuç bırakmayacak’

Haftalık mizah dergisi Leman’ın sayfalarında yayımladığı bir karikatürde Muhammed ve Musa peygamberin tasvir edildiği iddiasıyla dinci çevreler tarafından hedef haline gelmesine sol ve sosyalist partilerden tepki geldi. Partilerin açıklamaları …

Kızına devletin aracını tahsis eden rektör bu kez de eşi için bölüm taşıdı

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, özel yetenek sınavıyla eşi Banu Aktekin’i 2022 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi Cam ve Seramik Bölümü’ne başladı. Rektör Aktekin o dönemde Hacıbektaş ilçesinde bulunan seramik bölümünü eşinin daha rahat gidip gelebilmesi için Avanos ilçesine aldırdı. Eşinin mezun olmasının ardından cam ve seramik bölümü tekrar Hacıbektaş ilçesine alındı.

İzmir’in Seferihisar ilçesindeki orman yangını nedeniyle bir mahalle tahliye edildi

İzmir’deki yangınlar devam ederken Seferihisar ilçesinde Atatürk Mahallesi güvenlik amacıyla tahliye edildi.

İmamoğlu’ndan dikkat çeken çıkış! ‘Biz adalet vaat ediyoruz’

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda “Dostum” diyerek bir fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil; dik duran, milletinden güç alan, saygın bir Türkiye için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı