Hikaye Tamamlama Etkinliği Bozyazı’da

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, “Bir Şefkat Haresi Projesi” kapsamında öğrencilerin yaratıcılığını ve dil becerilerini geliştirmek amacıyla hikaye tamamlama etkinliği düzenlendi.

Beyreli, Kötekler ve Hüseyin Hüsnü Tekışık ilkokullarındaki etkinlikte öğrencilere belirli bir başlangıç noktası verilen hikayeleri kendi hayal güçleriyle tamamlamaları istendi.

Öğretmenlerin rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlik sonunda tamamlanan hikayeler sınıftaki diğer öğrencilerle paylaşıldı.

Proje kapsamında benzer etkinliklerin devam edeceği öğrenildi.

Related Posts

Bakan Yerlikaya: Aydın merkezli suç örgütüne yönelik operasyonda 20 kişi tutuklandı

Bakan Yerlikaya: Aydın merkezli suç örgütüne yönelik operasyonda 20 kişi tutuklandı

Konya’daki kahreden detay: Bir evladını kaybetti, 10 yaşındaki Yusuf yaşam mücadelesi veriyor!

Baba Ramazan Taşkın, “Çocuğumun bu haline gelmesine sebep olan arkadaşının cezai ehliyeti olmadığı için bir işlem yapılamıyor. Ailesi hakkında da olsa bir işlem yapılsın istiyorum.” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı: Yeni düzenin adı ‘İftira at, kurtul’ düzeni

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “213 gündür Türkiye’ye kurmaya çalıştıkları yeni düzenin adı ‘İftira at, kurtul’ düzenidir” dedi.

Almanya’yı karıştıran dans gösterisi! Kilisede tavuklarla şarkı söylediler… Binlerce kişi şikayetçi oldu: ‘Dehşet verici’

Almanya’nın Paderborn kentindeki tarihi katedralde düzenlenen bir dans gösterisi, dini çevrelerde büyük tepkiye yol açtı. Bodytalk dans topluluğu tarafından 15 Mayıs’ta Vestfalya’nın 1250. yılı için düzenlenen kutlamalar kapsamında gerçekleştirilen performans, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı.

ABD bayrağı Şam’da göndere çekildi: 13 yıl sonra ilk

ABD’nin Şam Büyükelçiliği 13 yıl sonra yeniden açıldı. Açılış töreninde ABD bayrağı ABD Suriye Temsilci Thomas Barrack tarafından göndere çekildi. Suriye’de ABD destekli iç savaş eski lider Beşar Esad’ın istifa etmesiyle son buldu. Esad’ın ardından …

İnfaz paketi Meclis’te! AKP teklifin ayrıntılarını açıklıyor

AKP, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini Meclis’e sundu. AKP’li Güler teklifin ayrıntılarını açıklıyor.