Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacak: KPSS-2025/3 tercihleri ne zaman bitecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Personel Alımı Tercih Süreci Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yeni personel alımı için tercih sürecini başlattı. Bakanlık, bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 527 kişi alacak. İşte, KPSS-2025/3 tercihleri ile ilgili detaylar…

Tercih işlemleri, KPSS-2025/3 Tercih Kılavuzu kurallarına uygun olarak ÖSYM’nin resmi web sitesi olan https://ais.osym.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek. Tercih işlemleri bireysel olarak T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile yapılacak.

Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 puanı ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak.

KPSS Tercihleri Ne Zaman Bitecek?

Adaylar tercihlerini, 9-15 Ocak 2025 tarihleri arasında yapabilecekler. Tercih işlemleri 9 Ocak 2025 tarihinde saat 14.30’da başladı ve 15 Ocak 2025 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

KPSS-2025/3 Tercih Kılavuzu için tıklayın

Related Posts

İzmir’in Seferihisar ilçesindeki orman yangını nedeniyle bir mahalle tahliye edildi

İzmir’deki yangınlar devam ederken Seferihisar ilçesinde Atatürk Mahallesi güvenlik amacıyla tahliye edildi.

İmamoğlu’ndan dikkat çeken çıkış! ‘Biz adalet vaat ediyoruz’

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda “Dostum” diyerek bir fotoğraf karesi için başka ülke liderlerinden medet uman değil; dik duran, milletinden güç alan, saygın bir Türkiye için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandı

Fidan’dan Eurofighter açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşıyla Ankara’da yaptığı görüşmenin ardından İran-İsrail mutabakatının sürmesi ve Gazze’de ateşkesin sağlanmasının Türkiye’nin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Fidan, İngiltere ile ekonomi, savunma ve dış politika alanlarında güçlü işbirliğine dikkat çekti.

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

Mısır: Gazze’de 60 günlük ateşkesi kapsayan bir anlaşma üzerinde çalışıyoruz

3 ilde 2.5 milyar TL ‘kamu zararı’ yaratan suç örgütüne operasyon!

Hatay merkezli 3 ilde sahte fatura ve akaryakıt fişi düzenleyerek kamuyu 2,5 milyar TL zarara uğrattığı belirlenen suç örgütüne yönelik operasyonda 34 şüpheli gözaltına alınırken 9’u tutuklandı.

İngiliz Bakan Streeting’den, İsrail Büyükelçiliğine tepki: Önce kendi sorunlarınızı çözün

İngiliz Bakan Streeting’den, İsrail Büyükelçiliğine tepki: Önce kendi sorunlarınızı çözün