Bungalov skandalına istenen ceza belli oldu

İstanbul’dan Sapanca’ya Ramazan Bayramı Tatilinde Gizli Kamera Skandalı!

Bir aile, Ramazan Bayramı tatili için tercih ettikleri Sapanca’da, kiraladıkları bungalovda büyük bir şok yaşadı. Konakladıkları yapının yatak odası ve jakuzi bölümünde, ampulün içine gizlenmiş bir kamera bulan aile, dehşete kapıldı.

Olayın üzerine hemen harekete geçen yetkililer, gizli kamerayı yerleştiren iki şüpheliyi tutukladı. Savcılık, şüphelilere “kişisel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla her biri için 4,5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Related Posts

Giresun’da Amca-Yeğen Arasında Silahlı Kavga

Giresun Atatürk Meydanı’nda amca C.S. ağır yaralandı, yeğen Z.S. gözaltına alındı.

Bu kez kene için değil, o ilde 600 keklik doğaya bırakıldı

Kırklareli’nde yaban hayatının korunması ve doğal dengeyi desteklemek amacıyla doğaya 600 keklik salındı.

Kulisler hareketli! İki vekil CHP’ye geçiyor

DEVA Partisi’nden istifa eden İstanbul Milletvekili Evrim Rızvanoğlu ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, CHP’ye katılıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu geçişin Çarşamba günü Bakırköy mitinginde duyurması bekleniyor.

Ukrayna ve Rusya, çarşamba günü Türkiye’de barış görüşmeleri yapacak: Gündem, esir değişimi, kaçırılan çocukların iadesi ve liderler zirvesi

Ukrayna ve Rusya, çarşamba günü Türkiye’de barış görüşmeleri yapacak: Gündem, esir değişimi, kaçırılan çocukların iadesi ve liderler zirvesi

Bıçaklı Saldırı: Genç Hayatını Kaybetti

Sultangazi’de kovalanan V.K. bıçaklı saldırıda ağır yaralanarak hastanede hayatını kaybetti.

Ters Yöne Giren Araç Kazaya Neden Oldu

Etimesgut’ta ters yönde ilerleyen araç, karşı yönden gelen otomobille çarpıştı; 2 sürücü hayatını kaybetti.