Meliha Ercan Huzurevi’nin resmi açılışı gerçekleştirildi

İSTANBUL (İGFA) – Huzurevinin açılışı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya İl protokolu ve Bien Seramik ve Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Konya Sille’deyaptırılan Meliha Ercan Huzurevi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bien Seramik ve Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan ve Konyalıların katılımıyla gerçekleştirilen törenle resmi olarak hizmete açıldı.

Meliha Ercan Huzurevi 27 bin metrekarelik alanı, 150 kişilik kapasitesi, geniş sosyal imkânları ve modern yapısıyla sadece bir yaşam alanı değil; aynı zamanda huzur, sevgi ve dayanışmanın merkezi olarak hizmet verecek.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bien Seramik kurucusu Nurullah Ercan’ın oğlu Bien Seramik ve Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan; “Eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden kültürel alanlara kadar birçok farklı alanda ülkemize eserler kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.

Girişimci bir ruhla, toplumdaki her insanımıza dokunan, sürdürülebilir ve etki odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, gençleri cesaretlendirmek, topluma değer katan projeler üretmek bu inancımızın bir parçası. Bu anlamlı yolculuk, bizden önceki kuşakların inancı ve emeğiyle başladı, şimdi ise üçüncü nesil olarak bizler de bu değerleri yaşatmaya ve hayalleri gerçeğe dönüştürmeye var gücümüzle devam ediyoruz. Biliyoruz ki, gelecek sadece gençler için değil, hayatın her aşamasında herkes için umut, güven ve destekle şekillenir.

Bu anlamda, açılışını gerçekleştirdiğimiz bu huzurevi de bir hayalin gerçeğe dönüşme hayalinin ötesinde yaşamın her anına değer katma arzumuzun da bir ifadesidir. Bugün de büyüklerimizin huzur ve güven içinde yaşadıkları huzurevimizin resmi açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Related Posts

Hindistan ordusu: Pakistan dün gece sınır hattı boyunca topçu ateşini sürdürdü

Hindistan ordusu, Pakistan ordusunun dün gece iki ülke arasındaki fiili sınır Kontrol Hattı’nda (LoC) hafif silah ve topçu ateşini sürdürdüğünü bildirdi.

İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, bu kez AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırlayarak tarafsızlık tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Ahmet Minguzzi’yi öldürmek için uzun süre aramışlar: Yeni görüntüler ortaya çıktı

Kadıköy’de 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan 2 şahsın hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.

Son dakika… Pakistan ve Hindistan arasında gerilim tırmanıyor: Karşılıklı misilleme tehditleri geldi! Pakistan ordusunun sınırı geçtiği iddia edildi

Hindistan’ın 7 Mayıs gecesi Pakistan’a düzenlediği hava saldırısının ardından iki ülke arasındaki gerilim devam ediyor. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, geçtiğimiz gün ulusa seslenerek Hindistan’ın ‘saldırısının bedelini ödeyeceğini’ duyurdu. Yeni Delhi yönetimi ise Pakistan’ın saldırması durumunda bir kez daha komşu ülkenin topraklarını hedef alacaklarını kaydetti. Keşmir bölgesinde topçu ateşi başlatan Pakistan ordusu, sınırın bazı bölgelerinde Hindistan topraklarına girerek Hintli askerlerle çatışmaya girdi.

İki nükleer güç kılıcını kuşandı: Patlamalar bölgeyi sarstı, hava trafiği durdu, siviller kaçıyor

Çatışmaların sürdüğü Hindistan ve Pakistan arasındaki Keşmir bölgesinde gerilim durulmuyor. Hindistan hava saldırıları sonrası Lahor’da bir patlama meydana geldi. Hat boyu çatışmalar devam ederken, uluslararası uçaklar hava sahasından kaçınarak dünya hava trafiğini tıkadı. İki nükleer güç arasındaki gerilim hızla tırmanırken, dünya ülkeleri itidal çağrısı yaptı.

Katil İsrail Gazze’ye düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda ikisi çocuk, 9 Filistinli yaşamını yitirdi. İsrail, 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’de soykırım niteliğinde saldırılar sürdürüyor. Bu saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 171 binden fazla kişi yaşamını yitirdi ya da yaralandı; 11 binden fazla kişi ise hala kayıp.