Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

CHP’li belediye başkanına ‘Fatih Altaylı’ soruşturması

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, gazeteci Fatih Altaylı’nın tutuklanmasına yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle hakkında, “devleti aşağılama” iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İşgalci İsrail askerlerinin Batı Şeria’da yaraladığı 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da 6 Temmuz’da yaraladığı Filistinli çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

Gizli çekim skandalı: Kadın doğum uzmanı, doktorun görüntüsü çekerken yakalandı

Çanakkale’deki bir orman kampında soyunma kabinini kullanan 31 yaşındaki B.A., gizlice fotoğrafının çekildiğini fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi. Yapılan soruşturma sonucunda, şüphelinin Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Doktor M.M. olduğu belirlendi. Doktor M.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Datça açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında arızalanan lastik bottaki 22 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

AKP’li başkan ölüden bile rant çıkarmış

Başkan Tutdere’nin gözaltında bulunduğu Adıyaman’ın burnunun dibinde, milyonluk 19 ihaleden 10’u tanıdık ve akraba isimlere gitti.

Dışişleri Bakanı Fidan Brezilya’da Lavrov ile ‘İsrail saldırganlığını’ görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen 17. BRICS Liderler Zirvesi marjında Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü. Görüşmede, ikili siyasi ve ekonomik konular ile enerji alanındaki iş birliği başlıkları ele alındı. İki bakan ayrıca, İsrail’in bölgede artan saldırganlığının oluşturduğu riskleri değerlendirdi.