Tur midibüsü devrildi 23 kişi yaralandı

Mehmet Ç. Yönetimindeki Tur Midibüsü Şarampole Devrildi!

Aydın-İzmir karayolunda Ortaklar mevkiinde meydana gelen kazada, Mehmet Ç. yönetimindeki tur midibüsü şarampole devrildi. Kazanın ardından sağlık, polis ve jandarma ekipleri hemen bölgeye sevk edildi.

Kazada yaralanan 23 kişi, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Related Posts

Üniversite iddiaları yalanlamıştı, eski rektör SÖZCÜ’ye konuştu

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in eşi Banu Aktekin için Cam ve Seramik Bölümü’nü Hacıbektaş ilçesinden Avanos ilçesine aldırdığı iddia edilmişti. Üniversite tarafından yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, üniversitenin eski rektörü Mazhar Bağlı da SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya katliamcısı tahliye edildi: Teröristbaşı Öcalan’ın ‘sekreteryasında’ çalışmıştı

25 Aralık 1991’de Bakırköy’deki Çetinkaya mağazasına yapılan terör saldırısının faillerden Çetin Arkaş tahliye edildi.

Cengiz Holding, Kazdağları’nı 240 günde çöle çevirdi

Çanakkale Bayramiç’e bağlı Hacıbekirler köyünde maden sahası hızla genişletildi Ağaç katliamı yürek sızlattı, köylüler maden yasasının geçmemesi için savaşıyor.

AKP’li belediyeden gazetecilere yasak!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nde gazetecilerin meclis toplantılarını görüntülemesi yasaklandı. AKP’li meclis üyelerinin önergesiyle geçen karar, basın özgürlüğüne açık bir saldırı olarak değerlendirildi.

Eski Rus Savunma Bakan Yardımcısı İvanov’a 13 yıl hapis

Rusya’da eski Savunma Bakanı Yardımcısı Timur İvanov, zimmetine 4 milyar ruble geçirdiği gerekçesiyle yargılandığı yolsuzluktan 13 yıl hapis ve sürgün cezasına çarptırıldı.

Sivas Katliamı’nın 32’nci yılı: Katledilenler için Sivas’ta anma düzenleniyor!

2 Temmuz’da 1993’te 33 kişinin yakılarak öldürüldüğü Madımak Katliamı için Sivas’ta yürüyüş ve anma düzenleniyor.