Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 İldeki 63 Arsayı Satışa Çıkardı
Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 20 ildeki 63 arsayı satışa çıkardı. Satış ilanına göre Afyonkarahisar’da 1, Aksaray’da 6, Ankara’da 15, Balıkesir’de 2, Denizli’de 2, Elazığ’da 2, Gaziantep’te 4, İstanbul’da 10, Kayseri’de 2, Kırklareli’nde 1. Kırşehir’de 1, Kütahya’da 1, Mersin’de 2, Niğde’de 4. Samsun’da 1, Tekirdağ’da 4, Tokat’ta 1, Uşak’ta 1 ve Van’daki bir arsa KDV’den muaf olarak satılacak.
Patronlar Dünyası’ndaki habere göre; satışa çıkartılan arsalarda değeri en yüksek olanı Çatalca, Ferhatpaşa’daki 157 bin metrekarelik yer. Fiyatı 1 milyar 601 milyon 400 bin TL.
Arsaları peşin alanlar için yüzde 25 indirim ya da yüzde 25’i peşin 24 ay taksitle satış yapılacak. İhale 5 Şubat günü saat 10.30’da.
More Stories
Hizmet üretimi hızlı yükseldi
Kuzey Koreli hacker grubu, büyük ByBit soygununda çalınan 300 milyon doları nakit paraya çevirmeyi başardı
Sondaj çalışmasında açığa çıktı: Yer altından çıkan gaz 6 gündür yanıyor