Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Esnasında Ortaya Atılan İddiaları Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan iddialara dair yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Valilik, sosyal medyada yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ söylemleri hakkında detaylı bir araştırma gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın gerçekte çadırda yaşamadığı ve kendi evine sahip olduğu belirlendi. Bindal Mahallesi’nde 6 Şubat depreminin ardından eşi ve çocuklarıyla prefabrik bir evde yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı ifade edildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada dolaşan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere sebep olabileceği ve toplumun dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

Hamas’a karşı İsrailli DEAŞ

Gazze’de soykırıma rağmen hedefine ulaşamayan İsrail, DEAŞ’la bağlantılı silahlı grupları sahaya sürdü. Yaser Ebu Şebab liderliğindeki bir grup, güvenli bölge ilan edilen bir alanın kontrolünün kendilerinde olduğunu duyurdu. Eski Güvenlik Bakanı Avigdor Lieberman, çeteleri İsrail’in silahlandırdığını itiraf etti. İsrail Başbakanı Netanyahu ise “Hamas’a karşı olan aşiretleri harekete geçirdik. Bunun nesi yanlış?” dedi.

Hatay’da ambulans uçak 10 günlük bebek için havalandı

Hatay’da kalp hastası 10 günlük bebek, ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Başkanları tutuklanan CHP’li belediyelerde ne zaman seçim olacak? Başkanvekilleri nasıl seçilecek?

İstanbul’da Avcılar, Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa ile Adana’da Ceyhan ve Seyhan belediye başkanları İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı. Peki, başkanları tutuklanan CHP’li belediyelerde ne zaman seçim olacak? Başkanvekilleri nasıl seçilecek?

Erdoğan’dan bayram mesajında ‘CHP’ yorumu: ‘Üzüntü duyuyoruz, yanlışta ısrar son bulmalı’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ‘bayramlaşma’ çağrısı yaptı. Erdoğan, “Ana muhalefetin kimseyle bayramlaşmayan parti haline gelmesinden duyduğumuz üzüntüyü de ifade etmek isterim” dedi.

Türkiye Çevre Haftası, 81 ilde coşkuyla kutlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Çevre Haftası etkinliklerinin 81 ilde coşkuyla gerçekleştirildiğini açıkladı.

Limak: Zeytinlerin ‘etrafında’ maden arıyoruz

SÖZCÜ’nün Muğla İkizköy’deki maden arama çalışmalarında zarar gören zeytinlikleri haberleştirmesinin ardından LİMAK’tan açıklama geldi.