Yolcu treninde yangın çıktı

Yolcu Treninde Ankara’dan Kars’a Giderken Yangın Çıktı

Ankara’dan Kars’a gitmek üzere yola çıkan bir trenin vagonlarından birinde elektrik panosunda yangın çıktı. DHA’nın haberine göre, yangın Erzurum Garı’nda meydana geldi ve saat 16.45 sularında başladı. Yolcu treni, Ankara’dan Kars’a gitmek üzere hareket etmiş ve saat 15.52’de Erzurum Garı’na ulaşmıştı.

Yolcuları indirilen trenin vagonlarından birinde elektrik panosu alev aldı. Gar görevlileri hemen müdahale ederek itfaiyeye haber verdiler. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını başarılı bir şekilde söndürdü.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Feyruz, Oğlu Ziyad Rahbani’yi Uğurladı

Dünyaca ünlü sanatçı Feyruz, oğlu Ziyad Rahbani’nin cenaze törenine katıldı ve son vedasını yaptı.

Trump neden Epstein’le arasının bozulduğunu anlattı

Donald Trump, Epstein’la yıllar önce yollarını ayırdığını ve onu çalışanlarını ayarttığı için kulübünden kovduğunu açıkladı. Beyaz Saray’ın “rahatsız edici biri” diyerek savunduğu bu karar, Epstein soruşturmasının yeniden gündeme gelmesine yol açtı.

Hazır transfer dönemindeyken… Genç futbolculara yeniden hatırlatalım: G.Saray’ın gözdesi kulüpsüz kaldı

Henüz 14 yaşındayken Galatasaray A takımı ile hazırlık karşılaşmasında forma giyen ve kulüp tarihine geçen Mustafa Kapı, henüz 22 yaşında kulüpsüz kaldı. Genç oyuncu o dönem Galatasaray’ın yeni sözleşme talebini reddetti.

Beyoğlu’nda Bıçaklı Kavga: 1 Ağır Yaralı

İstanbul Beyoğlu’nda laf atma yüzünden çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı, 3 şüpheli yakalandı.

CHP “Terörsüz Türkiye”ye itiraz etti, komisyona yeni isim önerdi

CHP “Terörsüz Türkiye”ye itiraz etti, komisyona yeni isim önerdi

Elazığ’da çatı yangını

Elazığ’da ik katlı bir evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.