El Salvador’da 6,3 büyüklüğünde deprem

El Salvador’da 6,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Orta Amerika ülkesi El Salvador’da yaşanan 6,3 büyüklüğündeki deprem, ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS) tarafından La Libertad kenti yakınlarındaki Pasifik Okyanusu’nda kaydedildi. Depremin derinliği 49,5 kilometre olarak belirlendi.

Bu deprem ayrıca komşu ülkeler Guatemala ve Nikaragua’da da hissedildi. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ülkede herhangi bir can kaybı veya mal kaybı olmadığını belirtti ve deprem sonrası tüm bölgelerden raporlar toplandığını duyurdu.

Related Posts

Kuzey Makedonya’da dikkat çeken karar!

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, ülkedeki bekarlara ek vergi uygulanmasının gündemde olduğunu açıkladı. Mickoski, “Pasaporttan çok umudun önemli olduğu bir devlet kurmalıyız.” ifadesini kullanarak, bekar erkek ve kadınlara ek vergi getirilmesini ciddi şekilde düşündüklerini belirtti.

Da Vinci’nin şifresi sonunda çözüldü: Cevap 1.64

Beş asırlık bir sanat eserinin içine gizlenmiş matematiksel bir şifre, sonunda çözüldü. Rönesans dahisi Leonardo da Vinci’nin Vitruvius Adamı çiziminin sadece sanatsal bir başyapıt olmadığı ortaya çıktı.

Afganistan yönetimini tanıyan ilk ülke Rusya oldu

Rusya 2021’de Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban yönetimini resmen tanıyan ilk ülke oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, Afganistan yönetimini resmen tanıdıklarını bildirdi. RUSYA AFGANİSTAN …

Üniversite iddiaları yalanlamıştı, eski rektör SÖZCÜ’ye konuştu

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in eşi Banu Aktekin için Cam ve Seramik Bölümü’nü Hacıbektaş ilçesinden Avanos ilçesine aldırdığı iddia edilmişti. Üniversite tarafından yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, üniversitenin eski rektörü Mazhar Bağlı da SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya katliamcısı tahliye edildi: Teröristbaşı Öcalan’ın ‘sekreteryasında’ çalışmıştı

25 Aralık 1991’de Bakırköy’deki Çetinkaya mağazasına yapılan terör saldırısının faillerden Çetin Arkaş tahliye edildi.

Cengiz Holding, Kazdağları’nı 240 günde çöle çevirdi

Çanakkale Bayramiç’e bağlı Hacıbekirler köyünde maden sahası hızla genişletildi Ağaç katliamı yürek sızlattı, köylüler maden yasasının geçmemesi için savaşıyor.