Elif Boyner’in köy hayatı: Ata bindi, bitki topladı

İş insanı Cem Boyner ve Bilgün Dereli’nin kızları Elif Boyner, bir süredir köy yaşamını deneyimleyip sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Boyner haberturk.com’un haberine göre, İzmir’in Rum köyünde çeşitli etkinlikler yaparak köy halkıyla birlikte eğitim almıştı.

Boyner, bu kez de Sazak Köyü’nde yetişen boya bitkisini köy halkıyla birlikte toplamaya gitti.

Köyde at binen ve çeşitli etkinliklere katılan ve sosyal medyadan bu anlarını yayınlayan Boyner’in o kareleri gündem oldu.

Related Posts

İki ay önce CHP’ye dönen Muharrem İnce: Siyaset artık kim daha güzel dönere döndü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 24 Haziran’da partisinden ayrılarak CHP’ye geri döndü. Bu dönüşü siyaset gündeminde hala yer bulan İnce, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılmasının ardından ilginç bir açıklamada bulundu. CHP’ye geri dönmesinin üzerinden yaklaşık iki ay geçen İnce, siyasetin artık hizmet yarışı değil, şeytanlık maratonu olduğunu savunarak, “Kim daha iyi kandırır, kim daha güzel döner, kim daha iyi unutturur…” ifadelerini kullandı.

Havalimanında korkutan anlar: Uçağın kanadı piste sürttü, kıvılcımlar saçıldı

Tayfun etkisindeki Tayvan’a şiddetli rüzgar altında iniş yapan Boeing 747, piste kanadını sürterek kıvılcım saçtı. O anlar yolcular arasında paniğe neden oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adem: Artık bir iktidar değişiminin kaçınılmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, genel başkan Özgür Özel’in katılımıyla Kırşehir’de düzenlenecek miting öncesi gazetecilere açıklamada bulundu. Adem, il örgütüyle konuştuğunu, kendisine artık bir iktidar değişiminin kaçınılmaz olduğunu söylediklerini aktardı.

Putin: ABD yönetimi, Ukrayna krizinin çözümünde enerjik ve samimi şekilde çabalıyor

Putin: ABD yönetimi, Ukrayna krizinin çözümünde enerjik ve samimi şekilde çabalıyor

Türkiye’yi gezen ‘Örümcek Adam’, çocuklarla serinledi

Kahramanmaraş depremlerinde çocuklara moral olan, Türkiye’yi ‘Örümcek Adam’ kostümüyle gezen 26 yaşındaki Ayaz Salih Koç, 67’nci durağı Diyarbakır’da çocuklar ile birlikte tarihi Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna girerek serinledi.

Lampedusa açıklarında göçmen faciası: En az 26 ölü

Libya’dan yola çıkan iki göçmen teknesinden biri aşırı yüklenme sonucu devrilerek battı. Olayda en az 26 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık bir düzine kişi kayıp